Bait 1 :
Yen atimu kroso ora tentrem awan bengi ora bisa merem
Aja nganti kowe njur salah dalan bingung pikiran lunga saparan paran
Raja brana ra marakke ayem pangkat mulyo ra ndadekke tentrem
Ngelingana donyane kebak godha sapa lena uripe bakal cilaka

Reff :
Nderek Gusti Yesus ati ayem dalan padhang pikiran dadi tenang
Nderek Gusti Yesus ati tentrem sapa wonge sing ngandel lan pracaya

Bait 2 :
Nderek Gusti atimu sing suci nderek Gusti pasrah lan ngabekti
Elingana Gusti nate ngendika sing pracaya bakale mlebu swarga

Coda :
Sing pracaya bakale mlebu swarga

Terimakasih kepada Ardi Khristian atas kiriman lagu ini

Silahkan download di sini

nderek Gusti